En sida för dig som gillar hudvård

Sköt om huden kontinuerligt inifrån och ut

Att ha en sund och vacker hud är något många eftertraktar, och som vissa uppnår och upprätthåller lite enklare än andra. Ett återkommande ord för hudvård är kontinuitet, och oavsett vilken hudvårdsrutin du väljer så gäller det att hålla i gång den regelbundet för bästa resultat. Vilken hudvård du ska välja beror på flera faktorer, som vilken hudtyp du har och vilket mål du har med din hudvård. Det är dock inte bara utifrån du kan påverka din hud; en del förbättringar börjar inifrån.

Vad man äter har påverkan på både hälsa och det yttre, och även när man äter en varierad mat kan det finnas olika kosttillskott som kan förbättra ytterligare på olika plan. När det gäller att försöka upprätthålla ett ungdomligare utseende är det möjligt att du hört talas om kollagen. Kroppen producerar mindre kollagen med åldern men med ett kosttillskott som Seaformula.se kan du fylla på med just det och gynna såväl hud, hår som naglar.

Kontinuerlig hudvård

På Seaformula.se kan du läsa mer om vad kosttillskottet innehåller och kan göra för huden, håret och naglarna. Precis som för andra kosttillskott gäller det att regelbundet ta kosttillskottet då det är då du får bäst resultat. Detsamma gäller även för hudvård: oavsett vilken typ av hudvård du använder bör du använda den regelbundet. Anpassa din hudvård efter din hudtyp, och inte tvärtom. Du kanske har sett någon trend med en hudkräm specifik för torr hud men om din hud snarare är fet, så finns det andra produkter som är framtagna just för din huds behov. Sist men inte minst; glöm inte att skydda huden mot yttre faktorer som solens strålar.