En sida för dig som gillar hudvård

Det perfekta leendet

Många av oss är noggranna med att ta hand om vår hud i ansiktet men vi glömmer tyvärr ofta bort läpparna. Dessa behöver också tas omhand för att stråla och för att inte drabbas av besvär. Till det perfekta leendet behövs dessutom fina tänder. Tråkigt nog finns det människor som inte trivs med sina tänder, vilket påverkar självförtroendet. Men det finns tandläkare som gladeligen hjälper dig att få det snygga leendet som du önskar dig.

Hela munnen spelar roll

Ett vackert leende kräver såklart fina tänder och därför är det viktigt att gå på regelbundna tandläkarbesök. Hos tandläkarkliniken Oralcare kan du få hjälp med bland annat specialisttandvård, tandhygienistbehandling och estetisk tandvård. Om du vill få ett riktigt fint leende så kan en tandblekning göra underverk. Gällande estetisk behandling så arbetar Oralcare endast med beprövade metoder och lyssnar alltid på kundens önskemål. För den som av någon anledning har svårt att ta sig till en klinik så erbjuds även hembesök. För att boka en tid hos Oralcare så kan du antingen ringa eller boka direkt via deras hemsida.

Hudvårdsrutin för läpparna

Läpparna består av tunn hud som behöver mer omvårdnad än många tror. Vid omväxlande väder är det lätt att de blir torra och fnasiga. I värsta fall kan du få svårläkta munsår som inte är roliga att tampas med. För att undvika detta bör du precis som med resten av ditt ansikte följa en hudvårdsrutin. Till att börja med är det bra att exfoliera läpparna en gång i veckan för att bli av med döda hudceller så att ny hud får en chans att komma fram. Detta stimulerar även cellförnyelsen och kan göra så att dina läppar får ett yngre utseende. Använd även läppsyl regelbundet för att hålla läpparna återfuktade. Var särskilt noggrann med att smörja läpparna vintertid då kylan lätt torkar ut dem.